miércoles, 3 de noviembre de 2010

CALENDARI







Amb el títol de "El pas del temps" vaig guanyar un concurs de redacció fa molts i molts anys. Això em serveix d'introducció per dir-vos que, com cada any, arriba la tardor que em recorda que l'any s'acaba. I jo que sóc una fan dels calendaris, publico el meu enèsim per l'any que ve.


Aquest any les protagonistes són les lletres combinades amb aquarel.les i petits dibuixos. Aquí us deixo una petita mostra.


Que gaudiu del pas del temps.

8 comentarios:

Evita dijo...

Preciós, molt bonic! Es pot aconseguir un dels teus calendaris? Eva Sió

Yolanda Pérez Mateos dijo...

Bon dia Eva,

m'ha omplert de satisfacció veure't com a seguidora, moltes gràcies. És ben veritat que els granets de sorra fan una platja. M'alegro que t'agradi el calendari, jo disfruto molt fent-lo cada any.
Si en vols un, li puc donar a la Gina quan vingui a buscar el seu o te'l puc enviar per correu a una adreça que tu em diguis, perquè veig que no vius a Olot. O si vens per aquí, quedem per fer un cafè i així ens coneixem personalment, que ja m'agradaria, i si la Gina s'hi vol apuntar, "stupendu". Què et sembla?
Fins aviat.

Rosa dijo...

¡¡¡Artista!!!Si puedes tráete alguno para Blanes.

Yolanda Pérez Mateos dijo...

Claro que los traeré. Gracias.

Evita dijo...

Yolanda, si et sembla bé, el dia que li donis a la Gina, dona-li un per a mí. Vaig bastant liada, amb la feina i la familia...pensa que amb la Gina, que me l'estimo tant, ens veiem dos cops l'any, i ja és molt! Espero que en algún altre moment ens poguem veure...Gràcies.

Yolanda Pérez Mateos dijo...

Molt bé, d'acord, ja li donaré doncs a la Gina. En una altra ocasió serà (lo bo es fa esperar) Fins aviat. I gràcies una altra vegada.

Evita dijo...

Yolanda, perdona que t'ho digui tant tard...ja tinc el calendari, la Gina me'l va portar, i és preciós! Felicitats per la feina ben feta!

Yolanda Pérez Mateos dijo...

Gràcies, Eva, celebro que t'agradi. Espero que tinguis oportunitta d'apuntar coses maques. Que tinguis un bon any.